Kiváló kéziszerszám a Hitachi flex

Hitachi flex

Egy minden jó géppel rendelkező műhelyben az ezermester számos munkát tud tökéletesen elvégezni, pontosan azért, mert kéznél vannak a kiváló eszközök. Minden műhelyben megtalálható a Hitachi flex, amelyik az egyik legprofibb sarokcsiszolónak tekinthető. Ez könnyű, egyszerűen kezelhető, védelmi kellékekkel van ellátva, roppant hatékony és igazán időtálló.

A hozzáértők, szakemberek is alátámaszthatják, legyenek azok vízszerelők, gázszerelők vagy épp kőművesek, hogy a Hitachi flex kiváló minőségű kéziszerszám, amit nem csupán a mesterek alkalmazhatnak, hanem a hobbi barkácsolók is. A Hitachi flex egyik legfontosabb előnye, hogy ténylegesen egy sokoldalú masina, ugyanis erre többféle korongot is fel lehet szerelni. Ezekkel más és más feladatot lehet végrehajtani. A Hitachi flex minden kétséget kizáróan a legjobb eszköz akkor, amikor a különféle fémek megmunkálása a cél. Ezzel vágni és csiszolni is lehet. Sőt, a kéziszerszám nem csupán a fémek vágására és csiszolására alkalmas.

Az üzemekben a munka elvégzése után mindig takarítani kell, hiszen csakis egy makulátlan műhelyben lehet biztonságosan dolgozni. Ezért a gyárakból a Hitachi RP35YE ipari porszívó nem hiányozhat. Ezt a kelléket főként az építőiparban használják. Ahogy a neve is mutatja, ezt ipari szennyeződések felszívására lehet alkalmazni. Működési elve hasonló a háztartási porszívókéhoz, azonban a száraz-nedves ipari porszívók működhetnek porzsákkal vagy porzsák nélkül is. A Hitachi RP35YE képes vizet és más folyadékot is felszívni.

Ami az eredményességre utal, hogy ez a száraz porszívók által végzett munkára is alkalmas. Mielőtt azonban bárki is a folyadékot szeretné eltüntetni a földről vagy bármilyen helyről, kötelező kivenni a porzsákot a gépből. A Hitachi RP35YE nedves porszívóval vizet is lehet felszívatni, de a gép folyadékot nem tud kiüríteni magából. Ezt általában egy leeresztő csapon keresztül tudja elvégezni a tulaj, ami a Hitachi RP35YE fém vagy műanyag tartályának alján található. Ilyen esetben ki kell venni a szűrőbetétet, és helyébe poliuretán szűrőt kell elhelyezni.